Beleggingsrendement van 3333%

De Wereld van Zwerfvuil is mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en door sponsoren. De materiaal-prijs van de Wereldbol was ca. € 15000,-.

Ikzelf heb er twee maanden zonder enig honorarium aan gewerkt.

Volgens media bureau Mindshare heeft de Wereld van Zwerfvuil een media-aandacht gehad (en nog steeds) ter waarde van € 500.000,- (*

Met andere woorden een rendement van 3333%.

Dus beleg je geld in de toekomst, help jezelf  en je kinderen door Klean te helpen.

Beleg je geld  op rekening NL16 TRIO 0197 9898 45  tnv Stichting Klean, Amsterdam.

Het dividend door Klean uitbetaalt is veel meer waard dan geld!

Het effect van kunst met een boodschap van een kunstenaar met een missie

(* Deze schatting is gebaseerd op alle media o.a. Klokhuis, Altijd Wat (NCRV), JeugdJournaal, Land van Melk en Honing (EO), Vroege Vogels, Kassa Groen, de Hokjesman, Rot op met je Milieu (EO) en Jill (Zapp-TV))

Lees hier alles over het doel van Klean.

One Response to Beleggingsrendement van 3333%

1. Eef 10 december 2012 at 14:07 #

Peter jouw werk is onbetaalbaar. Priceless. Prachtig wat je hebt gedaan en hebt verwezenlijkt het afgelopen jaar! Je inspireert zoveel mensen die je voorbeeld volgen. Het goede voorbeeld betaalt zichzelf moeiteloos vooruit… Eef xxx