Een enorm grote uitdaging!

Ik ben een enorm grote uitdaging aan gegaan!

Ik ga een beeld maken van 12 meter groot, maar dat is niet de uitdaging. Ik wil dit beeld op het strand van Rio de Janeiro exposeren, maar dat is niet de uitdaging. Ik wil dit doen tijdens de Olympsiche Spelen in 2016, maar dat is niet de uitdaging. Het beeld wordt gemaakt van gerecycled PET, van pet-flesjes gevonden op straat, ook wel zwerfvuil genoemd, ook dat is niet de uitdaging.

Van dat PET wordt filament gemaakt; met duizend 3D-printers gaan we het beeld printen. Deze techniek is er nu nog niet, maar dat is niet de uitdaging. Het zwerfvuil wordt verzameld door duizenden mensen één stukje op te laten ruimen en in de Plastic Madonna bak in hun woonplaats te deponeren, weer niet de uitdaging. Ik wil graag dat Doutzen model gaat liggen voor dit beeld, moeilijk maar niet zo moeilijk als wat echt de uitdaging is van dit project.

Wat is dan wel de uitdaging?

Om jou ervan te overtuigen dat dit alleen gaat lukken als JIJ meedoet! En niet denkt: “dat ene stukje dat ik kan bijdragen maakt niet zoveel uit.” Juist jouw bijdrage is het belangrijkste!

Wil jij mij helpen?

Ga je met mij de uitdaging aan? En wil je me helpen?

Meer info vind je op The Power of One.

Je kunt alvast beginnen door dit te retweten, dit op je Facebook pagina te zetten of nog beter; door er met je vrienden over te praten.

Opgeruimde groet,
Peter

, , , ,

One Response to Een enorm grote uitdaging!

  1. PlasticMinimalist 15 juli 2014 at 05:52 #

    Fantastisch project Peter! Ik en het Plastic-Free Tuesday team zullen dit nieuws delen online en offline. Omdat ik in september nog in het buitenland ben, kan ik helaas niet bij de kick-off zijn. Veel succes en plezier!