Een prijs helemaal uit Amerika omdat ik iets doe dat doodgewoon is!

Een prijs helemaal uit Amerika omdat ik iets doe dat doodgewoon is, althans in mijn ogen ;)

Vandaag (dinsdag 8 januari) krijg ik uit handen van Eef Floin de ‘Turtle of Change’ Een prijs vanuit Amerika voor mensen die doodgewoon doen (lees: niet over zwerfvuil heenstappen maar oprapen;)). We hebben besloten de overhandiging bij de Wereld van Zwerfvuil te doen. Die ligt momenteel in de NDSM loods (Neveritaweg 15 Amsterdam). Kom je ook? Want daarna gaan we spontaan een stuk van de IJ-oever schoonmaken (waar we vorig jaar ca 1 ton zwerfvuil vandaan hebben getrokken) dus neem je grijpstok mee, ik zorg voor vuilniszakken, handschoenen en zakringen.

Kom je ook? Maken we er n klein feestje van!

Opgeruimde groet,
Peter.
Om 14:00 in de NDSM-loods.
Om ca. 14:30 bij de IJ-kantine een guerrilla-gewoon-doe-actie ;)

http://www.blueturtle.com/turtlesofchange

 

Comments are closed.