En dan krijg je ineens een microfoon onder je snufferd…

Ben je lekker aan t werk met zwerfvuil (nou ja… lekker?) krijg je ineens een camera op je gericht en een microfoon onder je neus. Het is het tweede item in onderstaande reportage.

, ,

2 Responses to En dan krijg je ineens een microfoon onder je snufferd…

 1. Marcel Slaterus 8 juli 2013 at 21:50 #

  Beste Peter Smith,

  Jouw gastcollege op het Mendelcollege, afgelopen maand, heeft mij dermate geïnspireerd dat ik ook begonnen ben vanaf de fiets zwerfplastic te verzamelen. Ik heb een krat op mijn fiets gemonteerd en ik wordt elke dag iets handiger met de afvalgrijper. Als aankomend schooljaar de lessen weer begonnen zijn dan zal ik regelmatig aandacht aan het probleem van zwerfafval besteden en ook jouw film daarbij gebruiken.

  Met dank en vriendelijke groet,

  Marcel Slaterus

  • Klean 9 juli 2013 at 07:46 #

   Hoi Marcel,
   dat vind ik leuk om te horen! Wil je misschien ook een sticker voor op je krat? Ik stuur die graag naar je op. Opgeruimde groet,
   Peter