Fotografie, een mooi vak!

Ik ben beroeps-fotograaf maar eentje die een beetje uit koers is geraakt; ik verdien er mijn brood mee maar de laatste tijd houd ik me veel bezig om iedereen er van te overtuigen dat duurzaam meer is dan alleen CO2 en duurzaam geproduceerd eten en kleding.
Ik probeer dit op allerlei mogelijk manier duidelijk te maken, bloggen, twitteren, facebook, documentaire, spreken op basisscholen , universiteiten en straks zelfs -misschien- TEDxAmsterdam of verschijnen in actualiteiten-programma zoals Een Vandaag….

Maar wat ben ik dom!!!

Een foto zegt natuurlijk meer dan duizend woorden!

Vandaag kwam ik onderstaande foto’s tegen van de actiegroep “Surfrider“.

Wat vind je, moet ik toch ook maar weer gaan fotograferen?

, , , , ,

2 Responses to Fotografie, een mooi vak!

 1. Marijke Bezemerv Doorne 28 juni 2012 at 08:32 #

  Vooral blijven foto´s maken. Deze maken best wat los ,bij mij wel.
  Net weer een flesje van het speelgras geraapt en een aantal lege wietzakjes. Flesje was nog half vol en zakjes waren leeg. Er staan twee afvalbakken maar je gooit het er natuurlijk naast. En dan kan het weer vermalen worden door de grasmaaier. Want die rapen ze niet op.Er liggen ook de nodige kroonkurken in de grond getrapt.
  dat vertelt al genoeg.

 2. Eef 16 november 2011 at 09:20 #

  Sterke foto’s… niet alleen dieren maar ook mensen zijn (of worden) de dupe van de plastic soup maar intussen doen wij nog lustig door want we hebben geen besef van wat er staat te gebeuren…
  Eef