Gewonnen!!!!

Althans, door de eerste ronde gekomen bij de ASN-bank Wereldprijs

Nu door naar de tweede ronde:
Van elk thema worden er twee gekozen door een jury die later gaan pitchen.
En dan is er nog de publieksprijs; daarvoor gaan we weer stemmen (nu zonder dat je een account hoeft aan te maken! pfff ;). Stemmen kun je vanaf 29 september: http://www.voordewereldvanmorgen.nl/wereldprijs

Dus even een kleine adempauze, want om zonder campagneteam toch in de top tien terecht te komen, dat kost energie. Gelukkig energie zonder CO2 uitstoot ;)

Opgeruimde groet,
Peter.

(althans fossiele CO2!)

, , , ,

4 Responses to Gewonnen!!!!

 1. Mariëtte Verlaan 6 oktober 2011 at 19:05 #

  Vooral doorgaan!
  Ondernemers zijn optimisten. Genoeg voorbeelden van succesvolle doorzetters en dit is zooo mooi en eenvoudig. Ik geloof erin.
  Met een zonnige tuingroet, Mariëtte (Twitter @create_destiny)

 2. Eef 3 oktober 2011 at 19:35 #

  Hey Peter,

  wou even laten weten dat ik voor jou gestemd heb voor de publieksprijs… en je had gelijk het gaat heel makkelijk nu! Dus iedereen stemmen, kom op :)

 3. Ellen uit Oss 29 september 2011 at 10:47 #

  Goed gedaan !!
  Ik wil je even zeggen, dat je me enorm geinspireerd hebt met je website en je filmpjes. Ik was zelf al jaren bezig om eens per 2/3 maanden in mijn straat op te ruimen, maar deed dat altijd een beetje schaamtevol en ingetogen.

  In de vakantie zag ik bij toeval een tweet van jou en je pakte mij met je humor over klagen. Jij hebt me compleet overgehaald om met lef, bravoure, humor en op dezelfde actiegerichte manier aan het werk te gaan in Oss. Inmiddels begrijp ik meer over plastic soep door de met jou aanverwante mensen als Desiree. Binnenkort lanceer ik mijn website: “wegmetdebendevanOss.nl”.

  Samen met de overige initiatieven,komt er steeds meer actie in Nederland en vallen er steeds meer druppels op de gloeiende plaat!

 4. Eef 23 september 2011 at 19:01 #

  Van harte gefeliciteerd Peter!!! Een mooie eerste etappe, nu de kuiten smeren voor de bergritten… We are with you one hundred percent :)