Betrokken bij Klean

PS_8403_Zelfportret

Peter Smith

Creative Director and Speaker
Oprichter van Klean

Klean heeft als belangrijkste filosofie: Als er een probleem is, het maakt niet uit hoe groot, ga op zoek naar het kleinste dat je er aan kunt doen en doe dat! The Power of One!

 

Henk

Henk Vrugt

#zwerfie

Grafisch vormgever met een passie voor duurzaamheid. Raapt dagelijks minimaal één stuk zwerfafval op en draagt daarmee bij aan een gezondere wereld. Wil eigenlijk maar één spoor nalaten op Aarde: een schoon spoor.Door Klean bewust geworden van het probleem ‘plastic soep’.  Op 6 februari 2014 stuurde hij voor het eerst #zwerfie de wereld in, wat daarna gebeurde was overweldigend! Verder kun je ook wel met ‘m lachen hoor!

NancyWiltink_003193 web

Nancy Wiltink

Bestuur, Voorzitter

Marijne

Marijne Le Comte

Bestuur, Penningmeester

 

socratesSocrates Schouten

Bestuur, Secretaris

 

 

Thijs

Thijs Wetemans

‘Think global, act local’ is wat deze Limburger in de praktijk brengt. Gewoon zwerfvuil oprapen en in een prullenbak gooien, heel eenvoudig. Thijs voelt zich daar erg goed bij. Schaamte? Hij kent dat… en voelt het soms nog wel eens. Vooral als hij weer eens met zak en grijper in de weer is. Maar steeds vaker overheerst bij hem een voldaan gevoel. “Je maakt de wereld schoner en mooier. Dat kan toch niet verkeerd zijn?!”, zegt Thijs. “Heerlijk om zo positief bezig te zijn en niet eens in de eerste plaats voor mijzelf maar vooral voor mijn kinderen. Want voor hen wil ik geen vervuilde en leeggeroofde wereld achterlaten. Wie wil dat wel? Dus, doe ook mee en samen maken we het verschil!”.

DJPeter

Peter Siegel

DJ Ventilator

Ik leef steeds milieu bewuster, de kachel wat lager, een spaarlampje, weinig vlees etc. Ik struin al sinds mijn jeugd langs het grof vuil en heb het nooit erg gevonden om iets van straat op te rapen. Nu maak ik dus #zwerfie.

In het weekend werk ik als dj. Funk soul jazz latin afro en dat soort. Doordeweeks help ik mensen met internet vragen, website problemen etc. En Klean natuurlijk….

Ignace Karthaus

Communicatie strateeg

Ignace is gefascineerd in mensen en organisaties. Is strateeg, marketeer, communicatieadviseur en coach. Werkte voorheen bij Quote, Novib, Syntens en Nationaal regieorgaan voor praktijkgericht onderzoek SIA.

Ontwikkelde en realiseerde daar succesvol diverse communicatie-, innovatie- en onderzoeksprogramma’s. Is gepassioneerd in het creëren van waardevolle verbindingen: tussen mensen,organisaties

maar ook in de verbinding met jezelf.

Zet zich in voor stichting Klean omdat hij ervan overtuigd is dat je met kleine stappen reuzensprongen kan maken. Dat is het motto van Klean. De activiteiten van Klean spreken mij aan omdat het gaat over het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Dat past bij mijn motto dat je stimulerend en uitdagend moet zijn voor jezelf en anderen. Alleen zo kan je je doelen realiseren.