StandUp Inspiration #SUI37

Maandag 19 december dan toch mijn vuurdoop gehad… voor ‘t eerst spreken voor publiek.
En dan nog wel in Toomler!

Foto René Wouters

Wat een grote namen hebben daar gestaan op dat podium…. Laat ik maar geen namen noemen want je zult net zien dat die ene die ik vergeet te noemen net dit blogje leest…
Dat van die grote namen had ik beter niet kunnen weten want terwijl ik daar vers op het podium stond -na een stuiterende introductie van Hans Sibbel- klonk er een stemmetje in mijn achterhoofd: “wie denk je wel dat je bent dat jij hier op dit podium mag staan”. Shit, dat was heel slecht getimed van dat stemmetje…. Ik begon te hakkelen en kwam niet meer uit m’n woorden. Ik moest toen tegenover het publiek bekennen dat het toch wel heel anders is om op ‘t podium voor publiek te staan dan thuis tegen de kat te praten. Gelukkig brak dat het ijs. Ook al kwam ik niet meer zo op dreef als tegen de kat, toch heb ik m’n boodschap wel over kunnen brengen. De gevolgen van zwerfafval; het vergiftigen van onze voedselketen. En dat als je zwerfafval opruimt, je elke dag de wereld een stukje beter achterlaat dan dat je hem tegenkomt, een veel geuite hoop van mensen als ze deze wereld gedwongen moeten verlaten. Tja, en dan is het te laat…

Foto René Wouters

, , , ,

One Response to StandUp Inspiration #SUI37

  1. Bernadette den Bieman 11 januari 2012 at 17:54 #

    Goed verhaal, complimenten!