SuperKlean, ‘s werelds eerste speelfilm van 1 minuut.

De wereld wordt bedreigd!
Is er iets of iemand die de wereld kan redden?

Gaat u er eens goed voor zitten, een bakje Hoekse Chips in de linkerhand een glaasje Oggu-Cola in de rechter.

Met dank aan Marguerite Verstraelen; zij had de moeilijke rol om langs het zwerfvuil te lopen en het toch niet op te rapen. Als u haar kent weet u wat een offer zij gebracht heeft!
En dan Joshua, 4 jaar oud en dan zo geweldig de tekst inspreken. Geweldig gedaan Josh!

=====

Plastic Soup, 80% of it originates from land based litter. Cleaning it up takes more than 500 years, we created it in less than 50 years. So we should focus on stopping the growth.

Plastic Soep, 80% van haar ingrediënten komen gewoon van het land af. Opruimen kost meer dan 500 jaar, we hebben het in minder dan 50 jaar gecreëerd. We moeten ons dus vooral richten op het stoppen van de groei!.

17 Responses to SuperKlean, ‘s werelds eerste speelfilm van 1 minuut.

1. Dolly de Honf 18 maart 2013 at 13:33 #

Onder de indruk! Wat een goed initiatief!

Gedeeld op FB, Google+ Twitter en LI ,Hyves zowel de site als je video
    alle beetjes helpen

Hier in Diemen en Amsterdam Zuid Oost zijn ook akties
    Ik probeer ook zoveel mogelijk op te ruimen, maar ga nog meer mijn best doen :)

2. anneke dercksen 25 juni 2012 at 06:53 #

Hallo peter,
    Zulke initiatieven geven me altijd een geweldig gevoel, waarom heb ik zelf niet de guts om zoiets op te starten. Ik ga proberen dit door te geven aan de vereniging van Vrouwen van Nu, die zijn vaak zeer actiebereid en hebben landelijk gezien wl 40.000 leden, met kinderen en kleinkinderen. Misschien kunnen zij er een speerpunt van maken!
    Groet Anneke

3. Aid 4 Animals 24 januari 2012 at 07:47 #

Mijn vader zei altijd; Laat het schoner achter dan dat je het gevonden hebt………wij doen mee!

4. morgana velterop 23 januari 2012 at 13:31 #

mooi duidelijke oproep. Een Tip: nederlandse ondertiteling zou ook vriendelijk zijn voor de mensen die geen Engels spreken.

Wij, een buurman en ik zijn al een tijd bezig om “de boulevard” naast het Wilhelminadok schoon te houden.
    We kunnen wellicht onze krachten bundelen door regelmatig,
    zoals in het Vliegenbos,
    schoonmaak acties te houden. Laten we er eens over spreken hoe dat aan te pakken en nog ander nieuws uit te wisselen (Estland actie)

een fijne dag,
    Morgana

5. Marijke 27 november 2011 at 13:06 #

Geweldig. Geen woord te veel!

6. Piet Driessen 27 november 2011 at 05:58 #

Geweldig stukje film waar alles vlekkeloos in elkaar past Peter, nu de mensen nog op de juiste plaats krijgen.

7. Jos van Baarsen 26 november 2011 at 12:44 #

Beste Peter, Een geweldige film: 1 min. maar met de impact van een life time !!
    Ik help mee! Anti-soup
    Op naar de grote bioscoopzaal met deze film. Het idee werd in deze comments al eerder gegeven om een groot publiek te bereiken.

8. Frans Haeck 25 november 2011 at 18:31 #

Prachtig filmpje Peter!

Waar kan ik ik het Super Klean shirt bestellen!

Groetjes , Frans

• Klean 26 november 2011 at 00:38 #

Misschien idd een idee om dit te gaan verkopen! ik ga het ‘s onderzoeken.

9. Geral Overbeek 25 november 2011 at 16:27 #

Good work Peter, i share the video on my facebook.
    Keep on going.

Groeten, Geral Overbeek

10. Ellen van den Bosch 25 november 2011 at 15:46 #

Hee Superheld, leuk filmpje!!!

11. Jolanda Meier 24 november 2011 at 18:11 #

Wat een fantastisch leuke film is het geworden, mijn complimenten!
    helemaal goed!
    groetjes Jolanda

12. Annemieke Kegel 24 november 2011 at 18:05 #

Een gevoelige snaar geraakt, Peter! Een verademing om te merken dat zulke mensen als jij echt bestaan! Te gek voor woorden dat ik me eigenlijk verbaas over iemand die de verantwoordelijkheid op zich neemt. Dat zouden we allemaal moeten doen. Dank je voor je betrokkenheid met de wereld, de mensen, de natuur om ons heen. Jij bent een held!!
    Ik raap tegenwoordig ook wel eens wat plastic op en gooi het weg. Dat voelt echt goed! Je weet het pas als je het een keer probeert!
    What about a Klean Flash Mob? Lijkt me gaaf!
    Liefs, Annemieke

13. Joep van Ginderen 24 november 2011 at 16:07 #

Well done Peter! Mooi gemaakt Zo mooi dat ik denk: op een groot scherm is het nóg indrukwekkender.

Ideetje: zou Pathé deze promo niet (gratis) willen vertonen voor een speelfilm? Als blijk van positieve betrokkenheid bij de wereld?

Gr.Joep

14. Sophie van Wengerden 24 november 2011 at 12:58 #

Meest volledige speelfilm die ik in lange tijd gezien heb !

15. Marina Schriek 24 november 2011 at 11:26 #

Wow! Supermovie, great job SuperKlean!

Trackbacks/Pingbacks

1. Ik erger mij niet aan zwerfafval, ik ruim het op :-) | Er was eens… - 25 november 2011

[…] Ik ben gelukkig allang niet meer de enige die dat doet. Zie dit geweldige filmpje (en die hele website trouwens): Superklean’s speelfilm van 1 minuut […]