Wat zij kunnen moeten wij toch ook kunnen?

Ik probeer nu (2011) iedere Nederlander op 20 maart 1 stuk zwerfvuil op te laten ruimen (#GVS)
Dat moet toch een makkie zijn, als je ziet dat ze in Litouwen hun hele land in één dag zwerfvuilvrij hebben weten te maken. En blijkbaar was de toestand daar stukken erger dan die hier in Nederland is.

Doe mee, verwelkom de lente en ruim één stuk zwerfvuil op 20 maart. Vertel het je buren, klasgenoten, vrienden, hyvers, facebookers, tweeps. Stuur hen deze link: http://bit.ly/h4uV1O
Laten we er een heerlijke dag van maken.
En daarna met onze blote voeten over het gras ;)

One Response to Wat zij kunnen moeten wij toch ook kunnen?

1. etje verhagen 22 april 2011 at 19:51 #

ideën voor je wedstrijd:
    – alle zwerfafval van een maand per stad verzamelen en ten toon stellen op een centraal gelegen plein.
    – wedstrijd houden hoeveel zwerfafval je kan verzamelen in een uurtje met als beloning een eco-prijs, bijv. een ballonvaart of uurtje roeien door de stadsgracht.